Vodafone_2017_logo.svg

Vodafone

Vodafone staat garant voor premium kwaliteit. Dat betekent: de allerbeste service en producten op het allerbeste netwerk. Van abonnement met Mobiel tot Sim Only en van TV tot Alles-in-1, Vodafone heeft het in de beste kwaliteit.

Mobiel of Sim Only-abonnement

Met een netwerk dat zich uitstrekt over vele landsgrenzen is Vodafone een van de grootste telecomproviders van de wereld. Miljoenen mensen in 42 landen kennen dus al het gevoel van veilig en razendsnel internetten op het grootste 4G en 5G-netwerk ter wereld, maar ook in Nederland ervaren de vele Vodafone-klanten met een telefoon- of Sim Only-abonnement de uitgebreide dekking en hoge snelheden die met Vodafone te behalen zijn. Een abonnement van Vodafone betekent dus snelheid en bereikbaarheid, maar ook flexibiliteit, want met het uitgebreide portfolio van bel- en databundels bepaal jij wat je per maand wilt uitgeven aan je telefoonrekening. Stap dus nu over of verleng je Vodafone-abonnement bij Telcomtotaal en je krijgt de goede Vodafone-service, extra deals en My Vodafone App er natuurlijk gewoon bij.

Internet, TV & Bellen

Zeg je Vodafone dan zeg je VodafoneZiggo en zeg je VodafoneZiggo dan zeg je Internet, TV & Bellen. De grootste aanbieder van Nederland heeft nationaal al een klantenbestand van bijna 4 miljoen tv- en ruim 3 miljoen internetaansluitingen. Met Alles-in-1 van VodafoneZiggo heb je al een voordelig internetabonnement met een respectabele snelheid vanaf 75 Mb/s tot 1.000 Mb/s voor de echte snelheidsduivels. Je krijgt met TV van VodafoneZiggo standaard al 77 zenders waarvan 36 in HD, maar dit aantal is gemakkelijk en voordelig uit te breiden met zenderpakketten in jouw interessegebied. Verder zijn het opnemen, pauzeren en terugspoelen bij VodafoneZiggo standaard inbegrepen net als het tv-kijken op je mobiel of iPad via Ziggo Go. Tot slot kijk je met Ziggo Sport naar het beste internationale voetbal, golf, basketbal en natuurlijk naar onze eigen Max Verstappen in de Formule 1.

Wij helpen je graag!

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.