T-Mobile-Logo

T-Mobile

T-Mobile heeft het best geteste LTE-netwerk van Nederland. Dat betekent internetten met de snelste 5G-verbinding en bellen in de hoogste spraakkwaliteit. De kwaliteit van het gesprek zelf kan T-Mobile overigens niet garanderen, dat laten ze liever aan jou en je gesprekspartner… Naast scherpe Mobiel-aanbiedingen biedt T-Mobile met Alles-in-1 bovendien een zeer uitgebreid thuispakket dat je geheel naar wens samenstelt. Zo is T-Mobile een zeer complete en kwalitatief sterke aanbieder van Mobiel, Internet, Bellen en TV. Een echte Telcomtotaal-Topper!

Mobiel abonnement

Bij T-Mobile kies je voor een Sim Only-abonnement of een abonnement met de nieuwste smartphone, al kan een ouder en voordeliger toestel natuurlijk ook. Aan jou de keuze. Net als dat je kiest hoeveel data en belminuten je wilt per maand, want T-Mobile biedt voor iedere gebruiker een passende bundel. Van weinig tot onbeperkt belminuten of GB’s, alles kan, zolang het maar past bij je maandelijkse verbruik en je portemonnee.

De echte grootverbruiker is bij T-Mobile sowieso aan het juiste adres met het in januari 2017 geïntroduceerde Go Unlimited abonnement. Go Unlimited is onbeperkt àlles. Dat betekent onbeperkt bellen/sms’en in de gehele EU, onbeperkt mobiel internetten in Nederland en tot wel 21 GB in de EU. Met Go Unlimited stream je dus overal je favoriete films zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte buiten-de-bundel-kosten.

Internet, TV & Bellen

Klant worden van T-Mobile is thuiskomen, want ook Alles-in-1 sluit je nu bij hen af. En deze pakketten zijn verrassend compleet voor een goede prijs! Internetten doe je bijvoorbeeld al vanaf 50 Mbps en met de gratis WiFi-Service ben je bovendien overal in huis verzekerd van het beste bereik. Tv-kijken doe je standaard al met 64 zenders, waarvan 59 in HD. Programma gemist? Ook dat is geen probleem want bij T-Mobile kijk je terug wat je maar wilt, waar je maar wilt. En wil je iets veranderen aan je pakket, dan pas je dat gratis en gemakkelijk aan, iedere maand weer. Ook overstappen is met de overstapservice snel en gemakkelijk geregeld, want met de gratis installatie ben je geen moment offline en betaal je nooit dubbele kosten.

Combineer T-Mobile-producten of abonnementen voor nóg meer voordeel

Wanneer je op één adres meerdere abonnementen of producten van T-Mobile combineert, krijg je T-Mobile Klantvoordeel. Welke voordelen dit zijn, is afhankelijk van de producten die je combineert op één adres, maar te denken valt aan: verhoging van je internetsnelheid, meer data of gratis extra korting. Slim combineren dus.

Telcomtotaal is jouw T-Mobile-winkel en meer

Met Telcomtotaal heb je altijd een T-Mobile-Winkel in de buurt., want uiteraard kun je ook bij bij ons in de winkel ook terecht voor de Unlimited 5G-aanbieder van Nederland. Je vind bij ons een T-Mobile Sim Only, maar je kunt ook bij ons terecht voor een T-Mobile abonnement met extra korting in combinatie met een nieuwe telefoon. Bijvoorbeeld een Samsung Galaxy of Apple iPhone met 5G. Wist je dat je, als je T-Mobile abonnement combineert met T-Mobile internet en TV, je extra korting krijgt op je T-Mobile Internet en zelfs het snelste T-Mobile Internet ontvangt als je dit combineert met een Unlimited abonnement van T-Mobile. We vertellen je er graag meer over bij ons in de winkel, jouw telefoonwinkel in de buurt.

Wij helpen je graag!

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

 

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.