Abonnement met smartphone

Telcomtotaal is niet aan één provider gebonden en dus kies je niets minder dan het abonnement dat perfect aansluit bij jouw wensen en gebruik. Want met ons zeer ruime aanbod is de ideale combinatie altijd voorhanden. Ok, het is even een gepuzzel, maar daar heb je ons voor, we helpen je daar graag bij. Dus, ben jij toe aan een nieuw, voordelig abonnement en wil je daar het liefst een mooie nieuwe telefoon bij, dan ben je bij Telcomtotaal aan het juiste adres.

Alle keuze voor jouw nieuwe smartphone

Welke telefoon gaat het worden? Apple of Samsung? Of toch maar een van de vele overige smartphonemerken? Bij Telcomtotaal ben je nooit gebonden aan een specifieke provider en kies je altijd uit het breedste aanbod van de bekendste 4G én 5G-aanbieders, zoals: T-Mobile, Vodafone, KPN, Youfone of Ben. Sluit dus een abonnement af via ons en je kiest jouw ideale toestel uit alle telefoons die momenteel op de Nederlandse markt beschikbaar zijn. En dat zijn er best veel… Want even een korte vraag: Wat zoek je in jouw nieuwe mobiel? Wil je de aller (aller) nieuwste of is een ouder model ook goed? Android, iOS of iets anders? Groot of klein beeldscherm? Video of fotografie? Selfies of 360? Zwart, wit, goud ….. paars met witte stippen? Zeg het maar.

Want jazeker, er is een hoop te kiezen. En dan hebben we het nog niet eens over de abonnementen gehad! Dus, weet jij het al? Laten we het er eens over hebben. Onze adviseurs in de winkel nemen graag even goed de tijd om jouw wensen om te zetten in een aanbod op maat. We regelen je overstap, installeren je telefoon, zetten je data over en staan voor je klaar op het moment dat je op enig later moment nog vragen hebt over je toestel. En loopt je abonnement weer af? Dan laten we het je weten dat je gunstig kunt verlengen of dat er bij een andere provider een beter alternatief beschikbaar is.

Wij helpen je graag!

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.