Tele2_logo

Tele2

Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Tele2 veroverde de markt met hun bodemprijzen, maar heeft in de afgelopen jaren laten zien meer te zijn dan een prijsvechter. Tele2 is kwaliteit. Tele2 zit namelijk op het netwerk van T-Mobile; het best geteste netwerk van Nederland. Bovendien biedt Tele2 Internet, TV en Bellen-pakketten waar je voor thuisblijft.

Mobiel: ongelimiteerd genieten

Voor Tele2 geldt: kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand. Want met hun unlimited databundels trek jij het internet hé-le-maal leeg tegen de beste prijs. Maar ook voor de midden- en kleingebruikers die flexibel willen zijn, is Tele2 een goede keuze: je kiest immers zelf je contractduur plus bundels en past deze met de handige Tele2-app maandelijks naar boven óf naar beneden aan!

Internet, TV en bellen: flexi-kwaliteit

Ook in het geval Internet, TV en bellen kies je met Tele2 voor flexibiliteit én kwaliteit zonder onnodige extra’s. Kies simpelweg je internetsnelheid plus TV-pakket en breid dit naar hartenlust uit met extra zenderpakketten die je maandelijks aan- of uitzet. Met TV van Tele2 heb je sowieso toegang tot Programma Gemist en de Videotheek, maar kijk je ook overal in en om huis naar je favoriete programma’s met Online TV.

Wij helpen je graag!

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

 

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.