Sim Only-abonnementen van Telecomtotaal

 

Je wilt een goedkoper abonnement, maar bent eigenlijk nog best tevreden met je huidige mobiel. Dan is Sim Only voor jou niet alleen het makkelijkst, maar ook het meest voordelig. Want of je nu overstapt van provider of wilt verlengen bij je huidige aanbieder, vervang simpelweg de simkaart van je smartphone en je bespaart direct geld, zonder kwaliteit in te leveren. Bij Telecombinatie ben je bovendien nooit aan een netwerk gebonden en dus kies je altijd uit een breed aanbod van de bekendste 3G én 4G-aanbieders, zoals: T-Mobile, Vodafone, KPN, Tele2Telfort, YoufoneBen of Lebara. Vergelijken hoeft dus niet meer, dat hebben wij al voor je gedaan. Zo ben je dus altijd verzekerd van de beste deals, zonder dat het je tijd of energie kost.

Vergelijken van abonnementen die passen bij jouw gebruik

Vraagje: Hoe gebruik je jouw mobiel? Bel of sms je veel, maar gebruik je weinig data? Of zijn de onbeperkte belminuten en sms-bundels eigenlijk helemaal niet aan jou besteed, omdat je meer van de MB’s bent? Alles kan! Onze adviseurs in de winkel nemen graag de tijd om de verschillende Sim Only-abonnementen voor je op een rij te zetten en je aan de hand van je persoonlijke gebruik te adviseren over welke data- of belbundels het best bij je passen. Ja, ook als je jouw vorige abonnement of telefoon niet bij ons hebt gekocht. Iedereen kan immers overstappen of verlengen bij Telecomtotaal. Weet je niet zeker wanneer de einddatum is van je huidige contract? Geen probleem. Ook dat hebben onze ervaren adviseurs in de winkel zo voor je uitgezocht. En met onze uitgebreide overstapservice wordt bovendien alles voor je geregeld, van overstap tot nummerbehoud.

Dat is pas zorgeloos geld verdienen. Samen alles geregeld.

Wij helpen je graag!

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.

Sim Only of abonnement met smartphone

Wil je een losse Sim Only of ga je voor een abonnement met mobiel? Wanneer je je huidige telefoon nog prima vindt, is de keuze makkelijk: Sim Only. Maar hoe flexibel wil je zijn? Wil je een contract voor een jaar of toch liever maandelijks opzegbaar? Het zijn vragen die wij samen gaan beantwoorden om zo uit te komen op jouw ideale Sim Only abonnement. Daar komen wij samen wel uit.    

Ben je inmiddels wèl toe aan een nieuwe telefoon of wil je sowieso altijd de nieuwste smartphone hebben, dan is een abonnement met toestel een betere optie. Verschillende aanbieders zoals KPN, T-Mobile of Vodafone hebben standaard de laatste flagshiptelefoons op voorraad. Andere aanbieders, zoals Ben hebben ook nieuwe telefoons, maar niet dé nieuwste. Dus, welke telefoon kies jij?