Prepaid

Met Prepaid betaal je, zoals de naam al zegt, vooraf voor het tegoed waarmee je naar hartenlust kunt bellen, sms’en en internetten. Wanneer je tegoed op is, kun je dus ook niet meer bellen of internetten. Wel kun je nog gebeld worden, wat een Prepaid extra aantrekkelijk maakt voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen. Wil je weer zelf kunnen bellen, dan waardeer je je beltegoed gemakkelijk weer op via een opwaardeervoucher bij een van de vele verkooppunten.

Alle vrijheid zonder onverwachte kosten

Met Prepaid heb je de vrijheid uit te geven wat je wilt, omdat je simpelweg niet vastzit aan een maandelijks contract en opwaardeert wanneer het jou uitkomt, zonder onverwachte kosten. Handig voor een ieder die niet veel belt, maar wel bereikbaar wil kunnen zijn. En omdat je met Prepaid nergens aan vastzit, hoef je ook niets op te zeggen en stap je wanneer je maar wilt over naar een andere abonnementsvorm of provider.

Wij helpen je graag!

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.

Sim Only of abonnement met smartphone

Wil je een losse Sim Only of ga je voor een abonnement met mobiel? Wanneer je je huidige telefoon nog prima vindt, is de keuze makkelijk: Sim Only. Maar hoe flexibel wil je zijn? Wil je een contract voor een jaar of toch liever maandelijks opzegbaar? Het zijn vragen die wij samen gaan beantwoorden om zo uit te komen op jouw ideale Sim Only abonnement. Daar komen wij samen wel uit.    

Ben je inmiddels wèl toe aan een nieuwe telefoon of wil je sowieso altijd de nieuwste smartphone hebben, dan is een abonnement met toestel een betere optie. Verschillende aanbieders zoals KPN, T-Mobile of Vodafone hebben standaard de laatste flagshiptelefoons op voorraad. Andere aanbieders, zoals Ben hebben ook nieuwe telefoons, maar niet dé nieuwste. Dus, welke telefoon kies jij?